Xerox Europe

Uw bron voor printers en documentbeheeroplossingen in heel Europa.

Welkom bij Xerox Europe

Het is tijd om de manier waarop u werkt, te veranderen. Dankzij efficiënte, digitale processen staan onze printerproducten, documentbeheer- en workflowoplossingen garant voor een perfect resultaat, telkens weer.

Kantooroplossingen

Hoe klein of groot uw bedrijf ook is, Xerox heeft altijd geschikte kantoorprinters, multifunctionele printers, software en oplossingen voor u. Transformeer uw werkomgeving met de Xerox® ConnectKey® technologie, die zich aanpast aan uw bedrijf en altijd en overal werkt. Deze technologie tovert uw printer of MFP om tot een mobielvriendelijke, cloudverbonden, superveilige, digitale werkplekassistent. Dat is nog eens slim!

Meer informatie

Productieprinten

Ontdek wat wij te bieden hebben op het gebied van entry-level productieprinters, snelle inkjetpersen, en alles wat daartussenin zit. Dankzij het meest uitgebreide portfolio van digitale productieprinttechnologie, software en oplossingen in de branche kunt u drukwerk in kleine oplagen snel, nog persoonlijker en met perfecte kwaliteit leveren.

Meer informatie

Documentbeheeroplossingen

Zorg dat uw bedrijfsinformatie toegankelijk, flexibel en veilig blijft. Of uw gegevens nu vooral op papier staan of digitaal zijn opgeslagen (of beide), met onze Managed Print Services en diensten op het gebied van contentmanagement, workflowautomatisering en communicatie is uw digitale transformatie binnen handbereik.

Meer informatie